2024. április 29., hétfő - Péter

Hírek

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on

312

Nemzetközi elismerésben részesült a WING eddigi legnagyobb szállodája: a TRIBE Budapest Stadium Hotel AKSL arhitekti által megálmodott belsőépítészeti dizájnját három kategóriában is díjazták a vendéglátóipar kiemelkedő szereplőit elismerő LIV Hospitality Design Awards-on. A szálloda a Hotels - Midscale & Lifestyle, a Hotels - Best Jury's Pick és a Brand New kategóriában nyerte el a legjobbnak járó díjat. Magyarország első TRIBE szállodája változatos szolgáltatásokkal és 166 szobával várja vendégeit Budapesten, a Libertyben a Népliget mellett.

A LIV Hospitality Design Awards 2020 óta díjazza a vendéglátóipar kiemelkedő szereplőit, küldetése, hogy a szektor világszerte meghatározó építészeti és belsőépítészeti projektek minőségét és sokszínűségét elismerje.

„A WING szállodai portfóliója az elmúlt években dinamikusan bővült, és olyan vezető nemzetközi szállodaláncok kötelezték el magukat fejlesztéseink mellett, mint az Accor, az IHG Hotels&Resorts vagy B&B Hotels. A Tribe és az ibis Budapest Stadium hotelek tavaly decemberi nyitásuk óta népszerűek az utazó nagyközönség köreiben, a most elnyert díjak jól mutatják, hogy a szálloda a lokációt tekintve kitűnő adottságokkal bír, a kínált szolgáltatásokat illetően pedig kiemelkedő vendégélményt biztosít, amit az online vélemények is visszajeleznek. Nagy büszkeség számunkra, hogy mind a nagyközönség, mind a nemzetközi szakma értékeli és elismeri fejlesztéseinket. Nem állunk meg: májusban pedig megnyitjuk Budapest legújabb, extravagáns rooftop bárját az épületben, amely Cloud IX névre hallgat majd. Emellett a következő TRIBE szálloda építése is folyamatban van, szintén a WING fejlesztésében a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren, amellyel újabb közvetlen terminálkapcsolatú szálloda nyílik meg 2025-ben” - mondta dr. Takács Ernő, a WING kiskereskedelmi- és szállodaportfólióért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Liberty nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés, amelyben a legmagasabb minőségben egy dual-branded szálloda is megvalósult. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel a Ferencvárosban, a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közvetlen közelében található, és a három- és négycsillagos szálláshelyek iránt érdeklődők számára létesült.

A Liberty, mint energiahatékony zöld ingatlan felépüléséhez a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlanalap alprogramjának keretében befektetett állami, nem visszatérítendő forrás is hozzájárult. A Tőkeprogram pályázati eljárásában nyertes ingatlanalapok a Magyar Fejlesztési Bank társbefektetőként nyújtott forrásokat, így járulva hozzá a beruházási aktivitás növeléséhez, az energiahatékonyság javításához, valamint zöldfejlesztések megvalósításához.

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

A társaságcsoport a közép-európai régióban tevékenykedő nagyvállalatok megbízható, hosszútávú partnere, stabil pénzügyi háttérrel bír, sikeres ingatlankötvénykibocsátó. A vállalat célja, hogy világszínvonalú és környezettudatos ingatlanfejlesztéseket valósítson meg, amelyek új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetet és a közösségeket.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Bővebb információ: www.wing.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tartalom galéria

Hatalmas siker: Európa tíz legjobb szállodája között három magyar van

Hatalmas siker: Európa tíz legjobb szállodája között három magyar van

More details
15 milliárd forinttal támogatja a kormány a turizmust és a kávéházi cigányzenét

15 milliárd forinttal támogatja a kormány a turizmust és a kávéházi cigányzenét

More details
Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Sajt és Túrófesztivál, 2024. május 2-5.

Sajt és Túrófesztivál, 2024. május 2-5.

More details
Villányi borzsongás, 2024. május 3-5.

Villányi borzsongás, 2024. május 3-5.

More details
Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál, 2024. április 23-27.

Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál, 2024. április 23-27.

More details
Akkor és Most Jármű Expó, 2024. április 27-28.

Akkor és Most Jármű Expó, 2024. április 27-28.

More details
Futófesztivál, 2024. április 27.

Futófesztivál, 2024. április 27.

More details
Ünnepeljük együtt a Vígszínház 128. születésnapját

Ünnepeljük együtt a Vígszínház 128. születésnapját

More details