Nyomtatás

Nyílt napot tart a Budai Szabadtéri Színház

1268

szinpadIdén nyáron jelentős felújítást követően megnyitotta kapuit Budapest második legnagyobb szabadtéri színpada, a Budai Szabadtéri Színház. Most szombaton, azaz június 29-én déltől este nyolcig bárki besétálhat a volt Csillebérci gyerektábor területén található színházba, ahol megtekinthetik a felújított színpadot, nézőteret és beléphetnek a kulisszák mögé is.

A nyílt napon az egész nyári kínálatból lehet jegyeket vásárolni különleges kedvezményekkel és akciókkal. Nyitva tart az egyébként csak előadásokon üzemelő Kapos-kert is, ahol finom szendvicsekkel és üdítőkkel várják a kedves érdeklődőket.

szinhaz1

Június 30-án vasárnap este egy különleges színházi produkció kerül bemutatásra, melyben Zalatnay Sarolta és Csonka András is feltűnik. A Tánc, dal, fesztivál! című előadás, igazi kis múltidézés, a régi táncdal fesztiválok hangulata, zenei világa tárul a nézők elé. A szombati nyílt napon erre az eseményre is beszerezhetőek lesznek a kedvezményes jegyek.

(Rendezvény Világ)

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek