Nyomtatás

Art Capital, 2019. június 1.

984

artMinden kulturális programlehetőséget keresőnek, ideális választás a szentendrei rendezvénysorozat következő eseménye, mely több napon keresztül ad lehetőséget a művészetek iránt érdeklődők számára, hogy újabb ismeretekre, élményekre tegyenek szert.Több, mint két héten keresztül Szentendrén minden a művészetekről szól, hiszen az Art Capital egy olyan esemény,...

...melynek középpontjában a képzőművészet áll. A két szakaszra bontható rendezvénysorozat első részében kiállítások bemutatását szorgalmazza. Mely bemutatja a tehetségek alkotásait.A második szakaszában az esemény, helyt ad olyan programlehetőségeknek, melyek számos programot kínálnak a művészetek rajongóinak. Többek között irodalmi, filmes és zenei kínálatok választékát nyújtja a kilátogató vendégek számára. Mindenkit szeretettel várnak a szentendrei csodálatos belvárosba a rendezvény idei szervezői.

Időpont: 2019. június 1.
Helyszín: Szentendre, Több helyszínen
További információk: artcapital.hu
 
(Rendezvény Világ)
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek