Nyomtatás

Diótörő, 2017. december 18.

693

diotoro egerkiralyAz ismert klasszikus balett monumentális díszletekkel és különleges látványvilággal karácsonykor a Papp László Budapest Sportarénában. Csajkovszkíj időtálló zenéje, valamint az előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes szórakozást nyújt 2x50 percben.

Az előadó a Győri balett, amelyik az egyik meghatározó együttese a hazai táncéletnek, akik majdnem száz táncossal hozzák létre ezt a különleges előadást. A darab koreográfusa Ifj. Harangozó Gyula (Kossuth díjas koreográfus-rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok társaságának tagja) a Hófekérke rendező-koreográfusa, aki értő kézzel dolgozta át korábbi, a Wiener Staatsoper-ben nagy sikerrel játszott koreográfiáját kiegészítve közönségvonzó show és látványelemekkel.

A szólisták a moszkvai Bolsoj balett szólistái, akik különleges technikai tudásuknak, valamint színészi képességeiknek köszönhetően a közönség kedvencei.

Időpont: 2018. március 18.  19 óra
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Információ: www.budapestarena.hu

 

(Rendezvény Világ)

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek