Nyomtatás

Nyitott Balaton akció, 2017. szeptember 22 - október 15.

557

balatonBalatoni Regionális TDM Szövetség szoros együttműködésben a helyi és térségi TDM szervezetekkel, 2017-ben is megszervezi a tavaszi és az őszi Nyitott Balaton programsorozatot. Az egész régiót átfogó akcióra ősszel szeptember 22. és október 15. között kerül sor.

Alapvető célunk továbbra is megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem a tavaszi és őszi időszakban is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni: pl. kerékpártúrák, gyalogtúrák, nordic walking, vízi sportok, gasztronómiai, borkóstolók, zenés élmények, gyermekprogramok, vagy csak gondtalan napfürdőzés a melengető napfényben a Balaton-parton.

Oldalunk segítségével könnyen tájékozódhatnak a Nyitott Balaton programsorozat eseményeiről, szálláslehetőségekről, garantált és egyedi programjainkról. Vegyék célba 2017. őszén a Balaton Régiót, hogy felejthetetlen élményekkel feltöltődve élvezhessék a kellemes őszi napokat nálunk.

További információwww.nyitottbalaton.hu

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek