Nyomtatás

Melyik a Sziget legjobb márkamegjelenése?

562

szigetBejártuk a 2017-es Sziget Fesztivált, ahol igyekeztünk lefotózni a legfeltűnőbb márkamegjelenéseket. Most bemutatjuk ezeket olvasóinknak is, és arra vagyunk kíváncsiak, szerintetek melyik volt a leglátványosabb, legötletesebb, legjobb márkahelyszín az idei Szigeten? A Dreher? Az Aldi? Netán a Főkert vagy a Schwarzkopf kitelepülése? Sok-sok fotó és egy közönségszavazás következik.

Ahogy azt a hasonló anyagoknál általában meg szoktuk tenni, most is fontos elmondani, hogy a Sziget márkatengere gyakorlatilag végtelen, már nem is tenger, hanem inkább óceán. Ennek megfelelően nem tudunk, és nem is igazán lehetséges esetlen képes anyagban bemutatni ezt a rengeteg megjelenést. Éppen ezért ez a válogatás szubjektív lesz, aki kimaradt, attól elnézést, jövőre majd szóljanak előre, ha kint lesznek a Szigeten!

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható >>

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek