Nyomtatás

Okos vállakozásokat várnak a 4. Be Smartra

836

recepcioHazai innovatív vállalkozások jelentkezését várja a 4. Be Smart startup versenyre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), Magyarország Tel-Aviv-i Nagykövetsége és a Magyar Nemzeti Kereskedőház - olvasható a BVK honlapján.

A kétfordulós verseny győztesei ezúttal két, szeptemberben Tel Avivban megrendezésre kerülő nagyszabású innovációs eseményen is bemutatkozhatnak: a Digital Life Design (DLD) Tel Aviv Fesztiválon és a V4 Innovációs Konferencián. A V4 Innovációs Konferencián izraeli és nemzetközi befektetőkkel, üzleti partnerekkel építhetnek kapcsolatot a startupok képviselői, a Tel-Aviv DLD fesztivál magyar standján három napon át kiállítóként jelenhetnek meg. Emellett előzetesen megszervezett B2B találkozókon vehetnek részt befektetőkkel, üzletfejlesztőkkel, és potenciális partnerekkel.

 

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek