Nyomtatás

A Coca-Cola első színházi fenntarthatósági előadása

738

muveszetekvolgyeSzínházi előadáson ismerhette meg a kapolcsi Művészetek Völgye közönsége a Coca-Cola HBC fenntarthatósági területeit. Jobb munkakörülmények, esélyegyenlőség, környezetvédelem, javuló energiafelhasználás - csak néhány téma azok közül, amelyeket a Momentán improvizációs színházi társulat interaktív, humoros formában adott elő a kapolcsi Művészetek Völgye közönségének.

A színpadra állított, fenntarthatósággal kapcsolatos témák a Coca-Cola HBC Magyarország legutóbbi felmérésének eredményeire épültek: a vállalat dolgozói és külső érintettjei - többek között beszállítók, kereskedelmi partnerek, civil szervezetek, szakmai szövetségek - határozták meg, melyek azok a területek, ahol felelős vállalatként folyamatosan javítani kell az eredményeket.

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek